Octochaetus antarcticus
0 sources
Summary
Octochaetus antarcticus is a taxon[1].
Key Facts
- Octochaetus antarcticus's instance of is recorded as taxon[2].
- Octochaetus antarcticus is classified at the rank of species[3].
- Octochaetus antarcticus is classified within Octochaetus[4].
- Octochaetus antarcticus is endemic to New Zealand[5].
- Under binomial nomenclature, Octochaetus antarcticus is Octochaetus antarcticus[6].
- Octochaetus antarcticus's short name is recorded as O. antarcticus[7].
- Octochaetus antarcticus's NZTCS conservation status is recorded as data deficient[8].
Body
Classification
Under binomial nomenclature, Octochaetus antarcticus is Octochaetus antarcticus[6]. It is classified at the rank of species[3]. It belongs to the parent taxon Octochaetus[4].
Distribution
Octochaetus antarcticus is endemic to New Zealand[5].
Identifiers
Octochaetus antarcticus's Encyclopedia of Life ID is recorded as 16838528[9]. Octochaetus antarcticus's GBIF taxon ID is recorded as 2307683[10]. Octochaetus antarcticus's ITIS TSN is recorded as 978276[11].